Menu
Gildia Pióra na Patronite

gorzkie rzeczy szkodzą na noc
wywołując ból
niestrawność
gorzkie łzy

objadamy się nocą
nikt nie widzi
naszych słabości
karmimy się
wspomnieniami
zbyt łapczywie

by rano zwlec się
bez apetytu
na przyszłość

21 191 wyświetleń
266 tekstów
27 obserwujących
  • funeralofheart

    20 April 2016, 21:38

    jantar - bo nieprzelewany w dwie szklaneczki
    fyrfle - dziękuję

  • fyrfle

    20 April 2016, 09:52

    Bardzo ciekaw treść, wywołująca przemyślenia.