Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wojny światów I

Godzina siedemnasta
Ta sama winda
spotykają się dwa światy
Na co dzień fizycznie
oddzielone ścianą

Ich jest dwóch,
a ich jest dwoje
Dwie pary
Dwa światy

Jego ojciec
chciał dla syna
kobiety

A jego ojciec
chciał dla syna
kobiety ze statusem

Jego ojciec
nie odzywa się do synowej
bo o czym miałby rozmawiać
z plebsem

A jego ojciec
nie odzywa się
bo syn sypia
z mężczyzną

Jego matka
często dzwoni
przynosi mielone

A jego matka
często dzwoni
przynosi mielone

Matki są takie podobne....

Ich ksiądz
nie widzi ich w kościele,
bo mąż jest po rozwodzie

On nie przyznaje się,
wstydzi się w towarzystwie,
że wierzy w Boga,
który nie lubi homoseksualizmu

Cała czwórka lubi lody...

103 450 wyświetleń
1204 teksty
141 obserwujących
  • szpiek

    5 September 2020, 20:59

    Zapowiada się cała seria Wojny światów, tematy będą różne

  • scorpion

    5 September 2020, 20:31

    Bardzo ciekawy sposób poruszenia tego tematu, podoba mi się