Menu
Gildia Pióra na Patronite

862752

głupio

jak się z biegu sypie a nie z serca
a na całej udręce udręka
smutno się biega
choć nie pada deszczem
smutno zbiera
z dreszczem na rękach
jak się nic nie wie

głupio mi
jak nie wiem

87 wyświetleń
2 teksty
0 obserwujących
  • wrakruk

    16 October 2011, 15:06

    tak.
    cyfry są cięte szczególnie wtedy gdy są już liczbami