Menu
Gildia PiĆ³ra na Patronite

Zyrafa

glowa w chmurach
mrzonki
zejsc nie zajdzie
na ziemie

nie widac glowy
slepy jak kret
bo goni za marzeniami

a stopy w dole
szyja zyrafy
znow w oblok
uderza

i czyja wina
jego przeciez
chociaz w glowie
zmyslony

zejsc nie zejdzie
na te ziemie
nie zakochany
zamazony

8197 wyświetleń
111 tekstĆ³w
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. BądÅŗ pierwszy!