Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niecierpliwość

Gdzieś w zakamarkach duszy…
Jedno spojrzenie,
Gest, który wzruszy,
Czułe słowa cicho szeptane…
W jakimś pokoju,
Kiedyś nad ranem.
Wspólny spacer w blasku księżyca…
Muzyka serca,
Rytm, co zachwyca.
W słońca promieniach tyle tęsknoty…
Taki znaczący
Dłoni twych dotyk.
Spojrzenie w oczy, muśnięcie ust…
Nie każ mi czekać,
Chcę tego już.

/Joanna/

23.04.2009

63 526 wyświetleń
347 tekstów
60 obserwujących
  • Nutka67

    14 July 2010, 23:03

    Kochani, dziękuję.
    Wasze opinie są dla mnie bardzo ważne.
    Pozdrawiam serdecznie.

  • awatar

    14 July 2010, 18:13

    Bardzo ładne i tak lekko podana niecierpliwość +:)

  • 14 July 2010, 12:20

    Tęsknota... pięknie i lekko ją opisałaś. Pozdrawiam Cię serdecznie moja Joanko :)

  • Piłkareczka*

    14 July 2010, 02:56

    Przyjemny :) +

  • Nutka67

    13 July 2010, 23:10

    Dziękuję. Jesteście kochani!

  • IBELLA

    13 July 2010, 22:25

    Joasiu doczekałam się 100 ;)

    Gratuluję :)

    A wiersz jak zwykle piękny :) Bardzo podoba mi się styl :)

  • marka

    13 July 2010, 22:21

    Słodki jak miodzik.
    ładnie poskładany, a ten koniec...
    Pozdrawiam