Menu
Gildia Pióra na Patronite

Los potrzebuje wsparcia

Gdzieś na krańcach świadomości
Donośnie rozbrzmiewa melodia
O nieśmiertelności głosiły zwroty
O tym że uczucie potrafi wiązać na zawsze
To wtedy zraniona dusza szuka spełnienia
Woła w tej rozpaczy o bliskość
Piękna jest wtedy ta wizja
Gdy serce znajduje bliźniacze odczucia
Przyjemne przychodzi wrażenie
Gdy ból traci siłę i znika
Wówczas radość staje się sensem
Szczęściem ogromnie ważnym
Bo wspólnie dzielonym

52 591 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!