Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Podróż

Gdzieś między
stacją być, chcieć i mieć..
był mój przystanek,
nie wysiadłam,
nie przeoczyłam,
pojechałam dalej,
czasem właśnie zły pociąg,
zabiera na dobrą stację.
Czy miłość
będzie tam czekać..
nie wiem.

130 924 wyświetlenia
871 tekstów
20 obserwujących