Menu
Gildia Pióra na Patronite

💕

Gdzieś mam schowany
w pamięci "Twój obraz".
Na ustach smak wiosny
z latem się mieszają.
Tylko serca bicia
nam przypominają,
piękne chwilę,
które często w nas zostają.
Bo ile razy chcemy - w myślach,
do tych "pór" wracamy.
Tam przecież nawzajem,
tylko siebie mamy.

11 816 wyświetleń
72 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!