Menu
Gildia Pióra na Patronite

O Tobie...

Gdzie to spojrzenie?
Ten pąs na twarzy?
Ty się wstydzisz!
Czy Jesteś nieśmiały?

Ja Cię całuję.
Ty mrużysz oczy.
Policzki gorące.
Jak dwa pączki.

Trwało tylko chwilkę.
Wywołało tyle emocji!
Pocałunek Cię zaskoczył.
A mi przybyło odwagi.

93 740 wyświetleń
900 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!