Menu
Gildia Pióra na Patronite

kochanie dotykasz mnie tam

gdzie nikt nigdy przedtem
każdego dnia zostawiasz
ślad cierpliwej dłoni

jesteś pierwszym i ostatnim
jedynym słusznym świtem
mojego wszechświata

proszę bądź ostrożny

musisz wiedzieć że tam
gdzie mnie dotykasz
odciski palców nie znikają
wraz z nadejściem deszczu

18 939 wyświetleń
158 tekstów
24 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!