Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

farby

gdzie jesteś?
bez względu na burze własne
wirusy w powietrzu
niepokoje wiosny

gdzie jesteś?
myślą
uczynkiem
zaniedbaniem

czy szukać cię?
wysyłać myśli na kolację
muzykę na śniadanie
kawałki nieba na obiad

czy farb masz dosyć
by malować dni
na płótnach tkanych nocą
czego potrzebujesz?

20.03.2020, piątek 15.40
otis stacks, 9 ulica

33 825 wyświetleń
283 teksty
28 obserwujących
  • 21 March 2020, 00:04

    No przecież yestem. :))

  • sprajtka

    20 March 2020, 16:17

    braf natury

  • Monika M.

    20 March 2020, 16:15

    No to oby nam tych braF i płócien nigdy nie zabrakło:).
    Paleta braF:):)

  • sprajtka

    20 March 2020, 16:13

    Za to, że mnie się spodobał bo taki cichy, martwiący się tylko...

  • Monika M.

    20 March 2020, 16:11

    A za co Alu?
    On taki cichy, martwiący się tylko...

  • sprajtka

    20 March 2020, 15:55

    braF nie zabraknie taki dobry ten tekst:)