Menu
Gildia Pióra na Patronite

obgryzając paznokcie w innym wymiarze

gdy jesteś
bezsenność i demony
przemykające po ścianach
nie drażnią tak bardzo
w poczekalni codziennych dni
płaczący poranek to preludium
Chopina na dobry dzień

gdy jesteś
wiatr szemrze w łanach zbóż

http://youtu.be/LWILFfMcs4A

135 884 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
  • 20 April 2012, 11:06

    Józeczku, sam/a piszesz o mnie głupoty z palca wyssane, dlaczego mi nie wolno na Twój temat? Nie wiem, czyś Ty gej, a Twoje zapewnienia nie są wiarygodne. Masz jakieś dowody?
    W dodatku powiem Ci, że mi Twoja orientacja nie przeszkadza. Życzę Tobie i Twoim licznym partnerom wiele szczęścia, ale mam prośbę, szczerze, nie pisz już głupot. Jest tyle pięknych tematów...
    J.....u, pozdrawiam Cię serdecznie. :)

  • motylek96

    20 April 2012, 07:35

    Józuś tu dla ciebie nutka

    "...Tango libido ona by chciała do trójkąta
    Tango libido ona by chciała jeszcze raz,
    Tango libido po garderobie mi się pląta,
    Tango libido lecz ja niestety mówię pas.."

  • 20 April 2012, 03:41

    Panie jetem nie pisz pan do mnie kochanie bo jutro cała wieś bendzie mnie na jenzyki brała. ja nie gej i nie pedał. nie wiem jak tam wy po miastowemu jesczcze mówita ale jedno paniczkowi napiszem idź pan na sługi do tych co cie potrzebujom do trzepania dywanuw a ode mnie z dala jak to pisała pewna pani.
    Józek pozdrawia.

  • 20 April 2012, 00:08

    Dobranoc :)

  • 19 April 2012, 23:34

    Józku, czy jak Ci tam... zwracasz się do mnie po imieniu swoje tchórzliwie chowając. Zdanie takich osób, które postękują zza krzaka zupełnie mnie nie interesuje. "Wszyćkie my", czyli kto?
    Józuś, kochanie, a co Ty mi obiecasz? Może squszę się na
    legendarną męskość Twą? :)

  • motylek96

    19 April 2012, 23:02

    Józku co chłopem nie jesteś, po prostu spadaj spod mojego wiersza.

  • 19 April 2012, 22:58

    Ta Świnta trujca sam nad sobą się zachywca.
    Insze kiedyś o tobie Arturze zdanie miałem ale widzem ze ty zdania swojego już ni masz tylko kobitkom nieszczerym ulegasz. czytaj wincej a kiedyś rozum ci się obłyszczy coby za póżno nie było i konta dzienki nim nie musiał kasować. wszyćkie my tu twoje komentarze czytamy i już widzim komu i poczemu sprzedany w swym myśleniu. czy ty menżczyzna czy ty dziecko kturemu cos obiecano?

  • motylek96

    19 April 2012, 12:49

    yestem miło, ze przeczytałeś nie zrażając się tytułem. Bo jak widać Józuś nic nie zauważył prócz "obgryzionych paznokci"

    nie zawaham się użyć sformułowania, że to zwykły(?) błazen jest

  • 18 April 2012, 14:51

    Bardzo ładne...
    Szemrane linijki :)

    Jakże często wstydu nie mają ci, których nie powinien opuszczać?...
    Ja nie ufam manicurzystkom, obgryzam też u nóg.
    Najpiękniejsze wzory w paznokciach powstają przy
    dźwiękach fortepianu. :P

  • motylek96

    18 April 2012, 07:23

    ja ciebie też Józuś:)