Menu
Gildia Pióra na Patronite

bez celu.

Gdybyś kazał mi skoczyć
Skoczyłabym.
Gdybyś kazał milczeć
Milczałabym.

Lecz gdy chcę coś mówić
Nie słuchasz.
Gdy chcę coś zmieniać
Stwierdzasz po co.

Gdy mówisz wielkie słowa
Dopełnij je czynami.
Czynem więcej zdziałasz
Niźli samym słowem.

22 691 wyświetleń
320 tekstów
63 obserwujących
  • awatar

    25 September 2013, 18:04

    dobrze się zaczęło a skończyło pompatycznie