Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przypomnij

Gdybym zapomniał
Że moje serce
Należy do ciebie
Podejdź i przypomnij
Swoim pocałunkiem
Co jest prawdą
Bo akurat mogę
Cię potrzebować
Żeby przetrwać
Gdyż ciemność
Może spowić mą duszę
A ty umiesz najlepiej
Miłością leczyć
Stany beznadziejne.....

52 590 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących