Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pożegnanie

Gdybym przed nocą zdążyła powiedzieć żegnaj,
Co byś zrobił?
Co byś poczuł?
Czy zatrzymałbyś mnie tego wieczora,
Czy dał odejść tak,
jak tamtego ranka.
Nic już nie zmieni biegu tamtych dni.
Lecz czy pamiętasz,
co obiecałeś mi.
Dziś już gotowa jestem,
By wspominać to pożegnanie.
Lecz ból na zawsze w moim sercu pozostanie.

24 082 wyświetlenia
332 teksty
18 obserwujących