Menu
Gildia Pióra na Patronite

gdybym odeszła
w krainę
gdzie
Haron jest

gondolierem dusz

zszedłbyś
w czeluści ognia?

aby od razu się odwrócić

5810 wyświetleń
66 tekstów
6 obserwujących
  • onejka

    16 October 2013, 11:16

    są takie pytania, którym na imię koniec lub początek