Menu
Gildia Pióra na Patronite

Może gdyby

_Dzwoneczek_

_Dzwoneczek_

Gdybym nie była dla ciebie przeciętną dziewczyną z ulicy
całowałabym cię chętnie.
Zbliżałabym się tak blisko, że brakowało by przestrzeni na krótki oddech.
Może gdybyś traktował mnie lepiej
niż w rzeczywistości dałabym się prowadzić po dnie niemoralności.
Może gdybyś docenił to, że cię kocham
że mi zależy nie widząc więcej nic oprócz granic twej młodej twarzy...
Może wtedy, nie teraz, nigdy już więcej
nie zbliżaj się, nie dotykaj mojego kołaczącego cicho serca.

18 386 wyświetleń
137 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!