Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

gdybym mogła twój ból
zebrać pocałunkami
nie żałowałabym ust...

gdybym mogła twój strach
wchłonąć jednym wdechem
nie żałowałabym płuc...

gdybym mogła twoje życie
napisać od nowa
nie żałowałabym słów...

ale nie mam takiej mocy

mogę cię tylko... kochać
i wierzyć... że to...

wystarczy

14 445 wyświetleń
126 tekstów
32 obserwujących
  • miramija

    29 October 2012, 16:02

    Wierzę, że tak... a życie pokaże... pozdrawiam i dziękuję za odwiedziny :)

  • słoneczniki

    29 October 2012, 07:18

    Wystarczy...

  • motylek96

    24 October 2012, 13:40

    nieraz moiłośc wystarczy za wszystkie cudy świata
    nieraz to "tylko" nieraz to "aż"

  • miramija

    24 October 2012, 09:28

    Dziękuję Wam bardzo za odwiedziny... i zyczę miłego dnia pełnego usmiechu :)))))

  • luterin

    23 October 2012, 23:35

    Przepiękny wiersz Mario. Kochać to niewiarygodnie dużo...

  • Elizabetta

    23 October 2012, 20:12

    Piękny wiersz:)

  • Julka 10

    23 October 2012, 20:10

    I mnie ten wiersz bardzo się spodobał...proszę Pani ;)))
    lubię takie....

    miłego i radosnego wieczoru ;)

  • misiek45

    23 October 2012, 20:07

    Prawdziwa miłośc to bardzo dużo Marysiu,śliczny wiersz-miłego wieczoru i kolorowych snów:)

  • miramija

    23 October 2012, 19:36

    Aga - trafiłaś z tym kawałkiem! :)

    Insomnia - dziękuję :)

    Mirku - bardzo dziękuję za Twoje słowa i miło mi, że do mnie zaglądasz... pozdrawiam serdecznie :)

  • belzebub

    23 October 2012, 19:04

    Nie żałuj bólu, ni ust płochych, miłość jest nagrodą.

    Pięknie piszesz, czytam z uwagą każdy twój tekst.

    Pozdrawiam