Menu
Gildia Pióra na Patronite

argumenty przeciw

gdybym miała jeszcze kiedyś napisać wiersz
pewnie pogubiłabym się w literach
pogoniłabym przecinki
zasnęłabym za kratkami
i powiedziała: przed chwilą wypisał mi się długopis

a życie już dawno

7495 wyświetleń
127 tekstów
11 obserwujących
  • 8 September 2015, 20:45

    Dzięki, dziewczyny :))

  • Cris

    7 September 2015, 22:13

    dobry wiersz.
    pozdrawiam.

  • giulietka

    7 September 2015, 14:32

    spodobał mi się