Menu
Gildia Pióra na Patronite

gdyby wojna dzisiaj przyszła
zapukała do okien kulą
przerywającą sny

gdyby wojna dzisiaj przyszła
wyrwała nas z butów
oszołomiła serca krwią

może nas nie dosięgną...
może nie w naszą stronę...
może nie zauważą...
może...

gdyby wojna dzisiaj przyszła
cóż znaczyłby gniew, żal i łzy
do ciebie ja
do mnie ty...

gdyby wojna dzisiaj przyszła
chciałabym wiedzieć gdzie jesteś
czy żyjesz
czy zdążę...

może nas nie dosięgną...
może nie w naszą stronę...
może nie zauważą...
może...

10 957 wyświetleń
85 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!