Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdyby tylko trochę zaczekał
Gdyby tak nie śpiesznie mu było
Inne byłyby jego losy
Znacznie lepiej by mu się żyło
Los zeń zadrwil sobie perfidnie
Wykorzystał młodości głupotę
Nikt mu ręki nie podał pomocnej
Przez co stracił do życia ochotę
Nie potrafię pisać inaczej
Bo wciąż smutek i ból we mnie siedzi
Za to wszystko zbieram zapłatę
Masa pytań bez odpowiedzi

38 986 wyświetleń
415 tekstów
4 obserwujących
  • 3 August 2016, 18:59

    Czasem wystarczy kropelka goryczy, by cały smak popsuć...
    Dobre.
    Pozdrawiam. :)

  • M44G

    2 August 2016, 21:46

    Ładnie.