Menu
Gildia Pióra na Patronite

u źródeł niezmąconej epoki

gdyby pragnienia zrodzone nocą
mieściły się w kołysce dnia
powstrzymałbym oddech

i zanurzony na chwilę
w ustach oceanu
szukał tej jedynej kropli

w której pozwoliłbym ci dojrzeć
to co niepoczęte

27 549 wyświetleń
323 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!