Menu
Gildia Pióra na Patronite

gdyby nie ten
wiatr
przenikający kołnierz
przez przypadek niedopięty

niosący
zapach chodników
wymytych deszczem

uniejscawiający
złote owoce
liniejących drzew
w moich włosach

nadający
powiewającym niczym żaglom
przydrożnym trawom
efektu morza

zdmuchujący znicze

niosący zapach tej
która nie wierzy
że do dziś
o niej piszę

gdyby nie on
cóż
by zostało z jesieni

6950 wyświetleń
58 tekstów
18 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!