Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdybam gdybym była kimś innym niż jestem
spotkała Cię wcześniej czy później
dotknęła czulej w tym geście
wreszcie te bezsenne noce
przypominają mi Ciebie
w tym mieście
nasze życie wyglądałoby na lepsze
stateczne poukładane
nareszcie
czy gdybym była przy Tobie
w tym mieście
byłoby lepiej szczęśliwiej bezpieczniej
wiem jedno śnię o Tobie
jeszcze
w tym mieście
http://www.youtube.com/watch?v=FDiYGzo0nJw

15 009 wyświetleń
257 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!