Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ostra grawitacja i jazda bez trzymanki

Gdy zbliżają się
nasze punkty ciężkości
stykają się
punkty widzenia
łączą perspektywy
dotykają się palce
i ciepłe policzki

Tak trudno o to
gdy wygodnie się rozsiadamy
w komforcie kanapy
i fotela
przyzwyczajeń uporów majaków błahostek i spraw
— pozostawionych tak lekkomyślnie!
na ostrzu noża

4914 wyświetleń
35 tekstów
3 obserwujących
  • Irracja

    10 June 2023, 18:34

    👌