Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdy... Ty

Gdy zamknę oczy
I wytężę swój słuch
Usłyszę Twój głos
Nawet cichy

Gdy Cię zobaczę
I oddam swą radość
Poczuję Twój uśmiech
Nawet szczery

Gdy Ci poprawię włosy
I oswoję jeden kosmyk
Ujrzę Twe śliczne oczka
Nawet błyszczące

Gdy Ci przedstawię duszę
I nawet odkryję rany
Ukoi je Twa obecność
Nawet chwilowa

6323 wyświetlenia
39 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!