Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

gdy wzrok masz smętnie spuszczony,
a życie się jawi jako wredna szachrajka,
uwierz, że nawet tuż przy ziemi znajdziesz kawalek nieba,
spójrz pod nogi, uśmiecha się do Ciebie niezapominajka

69 597 wyświetleń
635 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!