Menu
Gildia Pióra na Patronite

nadzieja w koronie

gdy wokoło wirus szaleje
ja... roznoszę nadzieję
na lepsze jutro
na dnie pogodne
na czuły uśmiech
i życie zgodne
i niechaj się wirus
pod maseczką schowa
ja się uśmiecham
bo... dusza ma zdrowa

601 wyświetleń
3 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!