Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nuty

Gdy patrzysz w nuty,
Widzisz ośemkę,ćwierćnutę...
Ja nie widzę nic.
Słyszę tylko w mojej głowie
Tą piękną rozbrzmiewającą melodię.
Bo muzyka
To po prostu to,
Co kocham.

904 wyświetlenia
10 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!