Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tylko Ona

Gdy patrzę na ciebie,
Twe usta twe ciało
Niczym wykłute w niebie,
Kochać cie to za mało.

Czyżbyś na ziemię spadła,
Miłości mej przyczyno,
Czyżbyś mą duszę skradła,
Anielskiej urody dziewczyno.

Pokocham całym sercem,
Twe wady i zalety.
Opiszę niejednym wierszem
Tą miłość do kobiety.

3793 wyświetlenia
21 tekstów
2 obserwujących
  • marka

    2 May 2010, 20:47

    Fajnie zrymowany, ciekawy.
    ALEŚ BRACIE WPADŁ PO USZY!!!
    Miłość - jak widzę - jest motorem poezji.
    Pozdrawiam.
    marka