Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szeptem w Poduszkę

Gdy ostatni raz uderzasz mnie, mocno jak burza,
Jestem gotowa, by w Twym cieniu się zanurzać.
Jestem gotowa, by upaść i się nie podnosić,
By zostać blisko podłogi, by paść pod Twe nogi.
Mówię Ci... Jak chciałabym z domu wychodzić,
Móc. Kolejny grzmot. Widzę purpurowe obłoki,
Świadomość na boki ucieka powoli...
Mówię Ci... Z domu raczej wyjść już nie zdążę,
Żywa...

15 094 wyświetlenia
243 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!