Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dwa ognie

Gdy najpierw jedno
Serce się zapala
A potem drugie
Łapie płomień
To znaczy już wszystko
Życie odtąd nabiera
Wspólnego szaleństwa
To miłość
W duszach obu schowana
Zapewni przetrwanie i da siłę
Żeby wieczność
Nie zapomniała

52 591 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!