Menu
Gildia Pióra na Patronite

bez tytułu

gdy morski wiatr muśnie twoją dłoń
to tak jakbyś czuł mój dotyk

gdy zimne fale odpłyną spod twoich stóp
to tak jakbyś czuł mojego ciała chłód

gdy zerkniesz na srebrne gwiazdy
to tak jakbyś patrzył w moje oczy

gdy ona dotknie twoich ust
proszę, obiecaj, że pomyślisz o mnie

- królowa pszczół

4091 wyświetleń
43 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!