Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czas gna

Gdy małą dziewczynką byłam
Co to strach nie wiedziałam
Za nikim nie tęskniłam
I tak spokojnie spałam.
Gdy już jestem większa dziś
A Ty jesteś przy mnie
I z dzieciństwa został miś
Wiem, że warto kochać Cię.

Bo w życiu czasu jest tak mało
Nie trać go na myśl: po co wszystko to
Pomyśl o tym czego się jeszcze nie poznało
I do celu dąż by osiągnąć go.

Nawet jeśli coś idzie źle
Ty dziś musisz podnieść się
Musisz wierzyć ciągle że
Jesteś z kimś kto kocha Cię.
Wiedz, że jeszcze są ludzie
Dla których warto żyć
Nie pozostawią w nudzie
Życiem będą się bawić.

3923 wyświetlenia
51 tekstów
1 obserwujący
  • Piłkareczka*

    11 May 2010, 18:39

    Dobrze się czyta :) Plus :) Pozdrawiam.