Menu
Gildia Pióra na Patronite

o Duszy

gdy kolejna łza wypala rysę na duszy zwierciadle
obezwładniające myśli wciskają w objęcia zwątpienia
a coraz to zjadliwsze w swojej furii fale
jak tsunami zalewają wszystko - oddalając nadzieję zbawienia.

w tej chwili, z ostatnich chyba najtrudniejszej
zmęczenia czuję jarzmo i paraliżujący wszystko strach
bo zapomnieć smak prawdy zdołałem najpiękniejszej
i Dusza mi ciąży potwornie, przypominając podwodny wrak.

4925 wyświetleń
30 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!