Menu
Gildia Pióra na Patronite

Matka

Teksty z obrazami - Matka - wyspiarka
Matka - wyspiarka

Gdy jest ci źle
gdy płakać się chce
wtedy idź do Matki
Ona wie, że to my
Jej dziatki
Wtul się w Jej ramiona
a Ona cię przekona,
ze zawsze można prosić
a później góry z Nią przenosić

1994 r. / 2022 r.

28 182 wyświetlenia
243 teksty
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!