Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jak anioł

gdy je zgubiłam
wywiesiłam ogłoszenie
kupię skrzydła tanio

nie były jak ulał
ale wcisnął pół darmo
wszystko byle do nieba

posypały się na starcie
wiatr porwał pióra
ach to ziemskie przyciąganie

jak spadająca gwiazda
leciałam w niebo aż na dno
dobrze że pomyślałeś życzenie

6883 wyświetlenia
54 teksty
9 obserwujących
  • Moonsee

    24 June 2011, 21:22

    Dziękuję pięknie ;-)