Menu
Gildia Pióra na Patronite

Konsolacja

gdy czas
uderza w czarne struny
a diabeł mówi szach

zgasłe minuty
przywołują duchy
one dodają mi otuchy

14 146 wyświetleń
99 tekstów
4 obserwujących
  • Cris

    15 June 2016, 21:52

    ...ale te dobre ''duchy''...