Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdy czas bliski kresu,
gdy ostatni raz dane będzie podnieść mi powieki,
nie chce wiedzieć nic,
tylko czuć Twój oddech na ustach...

4730 wyświetleń
30 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!