Menu
Gildia Pióra na Patronite

*** (Fotografie)

Fotografia - tylko na ekranie
Mniejszym bądź większym - zależy
Od megapikseli i przenośnika
Pstryk klik podziel się udostępnij
Nikt już oczami fotografii nie robi
Nikt prywatnych doznań nie uprawia
W tych czasach sie nie zapomina
Dzisiaj już się nie zachwyca światem
Bo po co
Jeszcze by cholera ktoś myśleć zaczął
Z nudów
Jakie to czasy
Te nasze kiedy to maszyna
Zdaje się być bardziej ludzka
Niż człowiek

29 248 wyświetleń
291 tekstów
7 obserwujących
  • LunaLove

    14 October 2015, 14:13

    Dzięki Cris :)
    Miłego dnia

  • Cris

    13 October 2015, 13:17

    ''Jakie to czasy...''
    Dobry wiersz.
    Miłego dnia :)

  • LunaLove

    12 October 2015, 17:00

    Dziękuję bardzo :) miłego dnia życzę!

  • M44G

    12 October 2015, 07:21

    Pięknie.