Menu
Gildia Pióra na Patronite

psychologia artystyczna

fotografia i słowa o sobie samej
pozory już niewyszukiwane
spojrzenia tak żywe
jak my sami

uśmiechy w wersy składane
usta zachłannie karmione
usypiasz we mnie
dla niej

12 304 wyświetlenia
150 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!