Menu
Gildia Pióra na Patronite

Come Back To Life Michael

Film z recytacją :
http://www.youtube.com/watch?v=Y8_Lr5_xNBs
COME BACK TO LIFE MICHAEL, COME BACK
AND GIVE ME YOUR DEVILISH HEAD!
LET DESPAIR FOREVER BE DEAD,
MAKE SURE YOU WILL NEVER REGRET!

IT'S TIME FOR US MICHAEL, IT'S TIME
TO FEEL FINALLY ONLY FINE ...
FOR HELL THAT I WENT THROUGH I SWEAR
THAT I WILL NEVER COME BACK THERE.

71 035 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Michaelowa

    10 February 2019, 08:07

    Wracaj do życia, Michał