Menu
Gildia Pióra na Patronite

Hello

Teksty z obrazami - Hello - Sol 8
Hello - Sol 8

filiżanka kawy tak gorąca jak ja
szum powietrza szkli się
niebezpiecznie blisko mnie

hello witam cię uśmiechem słońca
głosem serca, spacerem w deszczu
łzami w oczach, krzykiem wiatru
spojrzeniem dreszczu
szalona niczym smak
gorących ust bicia serca...

hello - taka ja rozmarzona
pełna nadziei w miłości otulona
niczym kotka drapieżna - hello.

inspiracją klip

https://www.youtube.com/watch?v=YQHsXMglC9A

52 542 wyświetlenia
642 teksty
48 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!