Menu
Gildia Pióra na Patronite

Farba, trofeum, badyle…
Ileż to jeszcze słów zostanie wymyślonych
by zagłuszyć wołanie sumienia…
Ludzie bez serca…

Tylko las, niemy świadek tych wydarzeń
od czasu do czasu zapłacze
nad losem zwierzęcia biednego
i nad okrucieństwem jego brata większego.

190 741 wyświetleń
1575 tekstów
600 obserwujących
  • Seneka 18

    10 December 2010, 21:39

    Dziękuję Madziu...Twoje opinie dla mnie są bardzo ważne...

  • giulietka

    10 December 2010, 21:36

    Poruszający krzyk w imieniu tych, którzy cierpią w milczeniu...

  • marka

    22 November 2010, 09:19

    To jest strzał w dziesiątkę.
    Zapada w pamięć.
    Pozdrawiam