Menu
Gildia Pióra na Patronite

Magia

Liryka z chodnika

Liryka z chodnika

Ezoteryka i magia kiedyś tak się z tego śmiałem
Lecz to wszystko się zmieniło bo czarownice spotkałem
W moim życiu się znalazła sam nie wiem jakim sposobem
Jestem za to bardzo wdzięczny bo mi pokazuje drogę
Swoją życiową mądrością mroczne czasy rozświetliła
Chciałem też jej trochę pomóc bo też na krawędzi żyła
To wspaniała jest istota pełna wewnętrznego blasku
Kartami drogę wskazuję żeby wyrwać się z potrzasku
Dzięki niej się otworzyłem na te wszystkie dziwne rzeczy
Jeśli kiedyś ją poznacie nikt tym słowom nie zaprzeczy
Ezoteryka i magia kiedyś tak się z tego śmiałem
Lecz to wszystko się zmieniło bo czarownice spotkałem

7633 wyświetlenia
58 tekstów
22 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!