Menu
Gildia Pióra na Patronite

fizyk na haju

efekt energetyczny
przemiany materii
w obszarze superpozycji
pobudza spin definiując
cząstkę elementarną
bozon to
czy fermion
Paulie w swych macierzach
pewnie wie śmiejąc się
w neutrony rękawa

9075 wyświetleń
61 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!