Menu
Gildia Pióra na Patronite

Boli....

Dżwigam teraz grzechy kogoś
kto okalaczył moją przyszłość
kto odebrał mi oczy
ten blask nadziei
poczucie humoru
odebrano mi ufność
czułość,tkliwość
odebrano mi smutek
wspomienia,miłość
odebrano mi niewinność
istotę kobiecości
spokój ,opanowanie
to tak boli...
http://www.youtube.com/watch?v=tDT2uvezZ3U

63 305 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
  • czarna mamba

    7 May 2014, 08:12

    ciesze sie ,że cos tam się spodobało a o tu tu w tym chodzi :)życzę słonka... bo zimno brrrr :)

  • RoxyRox

    6 May 2014, 11:07

    :(
    Ładny mimo, że taki smutny....

  • vikkka

    6 May 2014, 09:58

    smutne pozdrawiam