Menu
Gildia Pióra na Patronite

* * *

Dziwna jest ta tęsknota,
Za rzeczami, które nigdy nam się nie przydarzyły.
Za normalnością, która nie była nam dana.
Za dotykiem, którego było tak mało.
Za obecnością, której dla nas zabrakło.
Dziwna jest ta dziura w sercu,
Nie do zasklepienia,
Przez którą wylewa się
Raz miłość a raz gorycz.

3093 wyświetlenia
24 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!