Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tego dnia

Dziś myślimy że żyjemy
Dziś myślimy że możemy
Jesteśmy trybikami
rzucającymi kamykami
Gdyż to sponiewierane media
w łapkach zagranicznych
omotają nas jak redia
w dziczy mącąc rozkłóconych...

813 wyświetleń
11 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!