Menu
Gildia Pióra na Patronite

księżniczka któregoż tłoczenia

dzisiejsze księżniczki nie mają pałacu
brzydko mówią wcielają w kopciuszka
palą papierosy piją coca colę
piwo wino wódkę mleka nie
i ponad wszystko
szkoda im nowych butów
temuż na na baletach
gubią majtki

i doszła księżniczka
najpierw do łóżka / też /
a w łóżku
była jak żabka
księciu
zanim pocałował
w usta
całował po łapkach
najlepszy był
język
wspólny oni mieli
od czoła do pięty
przez wszystkie zakręty
w podmuchu
oddechów cali
tym się raczyli
i delektowali

koniec bajki, pobudka albo spać, jak komu morał podpowiada

morał:
pod warunkiem, że nie zaśpi... wczorajszy dzień
można ponownie wpakować do łóżka
nawet piętrowego

84 157 wyświetleń
2127 tekstów
24 obserwujących
  • onejka

    25 April 2016, 11:15

    właśnie , bo to przecież może być - di sana di księżniczka he he